Workshop Ondernemen met Comfort

GRATIS workshop:  Vrijdag 12 oktober 2018, van 15.30 – 18.00 uur

 

 

Ben jij bekend met de stress-cirkel?
Dat je alleen maar in de benauwde ruimte van je ongemak en stress blijft zitten, terwijl je je bedrijf gaande probeert te houden?
Zowel fysiek stress door moeheid, slaapprobleem, lage energie. Daardoor ook emotioneel stress van gebrek aan vertrouwen, gebrek aan interne bestuurskracht. En daarbij ook nog eens mentale stress door alsmaar doorduwen en doorgaan, omdat het moet en je nooit klaar bent?

Weet dan dat je ook uit deze cirkel met jezelf kunt stappen, door je te leren focussen op andere zaken als je problemen, tekortkomingen en beperkingen. Mijn methode richt zich op het lichamelijke en de lichaamswijsheid die we hebben. Met deze methode van Ondernemen met Comfort*, krijg je heel eenvoudige aanknopingspunten om uit je stress cirkel in de Comfort*- cirkel te stappen.

Deze workshop is een kennismaking met mijn methode om te leren Ondernemen met Comfort.
Deelname aan deze workshop is voor de laatste keer gratis.
Geef je wel op via onderstaande link.

Het programma is als volgt:

15.30 inloop
15.45 uur presentatie uitslag onderzoek, met daarbij de stress- en de comfort-cirkel
16.00 uur kennismaking met mijn methode: hoe kan ik mijn lichaamswijsheid gebruiken om met comfort te gaan ondernemen?
17.30 uur afsluiting met een hapje en drankje

geef je vòòr 1 oktober 2018 op via deze link: http://eepurl.com/cCNPAL

 

ps. *  Comfort is een prettig gevoel in je lijf, wat fijn is om te hebben. Bijvoorbeeld: warmte, levenslust, kracht, stroming, ruimte, helderheid, steun, zachtheid, en zelfs liefde. Dit gevoel kun je opwekken in je lijf middels beweging, visualisatie of meditatie. Door het voelen van comfort komt er beweging in fysieke, mentale en emotionele processen.  De verzamelterm Comfort ontleen ik aan mijn jarenlange onderzoek met Sotai. HJ