21 maart workshop Vrouwenwende

 

Op weg naar een menstruatiecyclus vrij van klachten    

 

Woensdag 21 maart 2018:  13:00 tot 17:00 uur

Kosten: € 45,-

Opgave: vóór 17 maart  via: info@lichtberg.nl onder vermelding van ‘Vrouwenwende’
Vooraf ontvang je een vragenlijst.


© Rosan Harmens

Wat leer je bij de deze workshop in Deventer om van menstruatie-klachten af te komen?

Voor vrouwen met menstruatieproblemen is er nu een unieke workshop. Buiten de reguliere wetenschap met zijn pijnstillers en medicatie zijn er gelukkig verschillende andere manieren om zacht maar effectief klachten bij menstruatie te behandelen. Behalve de bekende goede effecten uit de osteopathie gelden daarbij zeker ook yoga, shiatsu en meditatie.

Dit laten twee deskundigen jou voelen in de prettige en veilige omgeving van de Lichtberg in Deventer. Want veel vrouwen herkennen het wel: last van stemmingswisselingen, pijnlijke borsten, irritaties, vermoeidheid, vocht vasthouden, migraine of andere ongemakken. Als jij dit herkent dan is deze workshop vast iets voor jou.

We laten je zien dat we weer mogen luisteren naar de signalen van ons lijf en we mogen ons weer herinneren dat we in contact kunnen komen met onze lichamelijke wijsheid. Want het eigen lijf weet heel goed wat goed voor ons is! Onze buik is ons fysieke midden en de energiebron voor alle beweging. Het is de krachtcentrale die ons energie en levenslust biedt, maar zelf ook aandacht nodig heeft.

Wie helpen jou bij deze workshop rondom een menstruatiecyclus vrij van klachten?

Hans Jeunhomme heeft een basis als psycholoog maar verbindt dit met 20 jaar ervaring in het omgaan en behandelen van klachten bij menstruatie en zwangerschap door middel van shiatsu en yoga. Hans biedt je ondersteunende oefeningen die op elke vrouw effect zullen hebben. Deze zijn gericht op het terugvinden van je eigen loodlijn in het staan: het hervinden en versterken van je buik, je bekken en je seksuele organen.

Doret Voulon is opgeleid in intuïtieve trainingen en door verschillende sjamanen. Zij is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van rituelen die bewustwording en zelfgenezing bevorderen. In deze workshop neemt ze je mee naar de vreugde van je vrouw-zijn door middel van meditatie en het bewust worden van je eigen behoeften tijdens je menstruatiecyclus.

Agenda